Tel: 0248 220 476   E-mail: contact@ioana-ioana.ro

Protectia datelor

 

 

1. Cadrul normativ

 

Site-ul web detinut de Ioana Ioana se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

 

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;

 

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate.

 

2. Informatii privind proprietarul si administratorul.

 

Site-ul web ioana-ioana.ro este detinut si administrat direct de catre Ioana Ioana, ce are sediul social inregistrat la adresa: Com. Bradu, Sat Geamana, nr. 240, Jud. Arges.

 

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J03/519/2000.

 

Codul unic de Inregistrare este 13589057.

 

3. Drepturile de autor

 

Informatiile publicate pe site-ul ioana-ioana.ro apartin Ioana Ioana, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Ioana Ioana care administreaza site-ul.

 

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail contact@ioana-ioana.ro

 

4. Protectia datelor

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.ioana-ioana.ro, administrat de Ioana Ioana, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza pe email sau telefonic.

 

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

 

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul Ioana Ioana de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

 

Pentru orice problema aparuta in relatia cu Ioana Ioana, va stam cu placere la dispozitie, la telefon 021.210.49.94 si la adresa de e-mail contact@ioana-ioana.ro

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Distribuim si comercializam cereale si concentrate

 

 

S.C. Ioana Ioana S.R.L.

 

Sediu Social: Com. Bradu, Sat Geamana nr.240 (fosta UM)

Arges - Romania

 

E-mail : contact@ioana-ioana.ro

mobil: 0740-048 743

Tel./Fax: 0248-220 476

 

Termeni si Conditii

Copyright © Ioana Ioana

Powered by Optimus Plus